Facebook Advertenties

Home / Facebook Advertenties

Meer klanten met Facebook Advertenties.

De waarde van Facebook voor uw bedrijf

Facebook is in Nederland het snelst groeiende sociale netwerk. Het adverteren op Facebook gaat gemakkelijk als uw bedrijf beschikt over een bedrijfspagina. Met het instellen en optimaliseren van deze advertentie campagnes op Facebook helpen wij u graag. De advertenties verwijzen dan naar uw bedrijfspagina zodat u voortaan ook via Facebook uw doelgroep kan uitbreiden/benaderen.

Bij Facebook advertenties is het mogelijk om de advertentie op het juiste moment  aan de desbetreffende persoon te tonen. Net zoals bij Google is adverteren op Facebook zeer specifiek te segmenteren. Daarbij komt het feit dat men op Facebook voornamelijk voor het plezier zit, en geen zoekopdrachten gebruikt!

Het is mogelijk om de doelgroep te selecteren op basis van geografische factoren (plaats) en demografische factoren (geslacht en leeftijd), daarnaast kan er ook  geselecteerd worden op interesses en gebeurtenissen. Betalen voor Facebook Ads kan zowel per klik (CPC) als per 1.000 vertoningen (CPM).

Facebook Advertenties uitbesteden!

Het opzetten, onderhouden en analyseren van Facebook Advertenties is een complexe bezigheid. Vaak adverteren bedrijven al via Facebook maar zonder het gewenste rendement. Wij kunnen u hierbij helpen. Neem contact op voor meer informatie en een afspraak.

Facebook telt meer dan 2 miljoen actieve adverteerders

Dat betekent dat adverteren nog nooit zo concurrerend is geweest als nu en dat alleen advertenties met kwalitatieve content het verschil kunnen maken.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search